Het verhaal achter de producten van DuoProtection?

Ambacht, ervaring en praktijkervaring. Alle producten van DuoProduction zijn ontwikkeld met zorgvuldige aandacht en het paardenvet wordt nog steeds gesmolten in eigen smelterij!

DuoProtection

In 2013 is DuoProtection ontstaan naar aanleiding van de problematiek met de hoeven van één van onze paarden. Door het smelten van paardenvet en het vervolgens als verzorging voor de hoeven te gebruiken heeft er in korte periode een aanzienlijke verbetering plaatsgevonden. De goede resultaten werden ook snel opgemerkt door onze stalgenoten en bevriende paardeneigenaren, waardoor de interesse in het product snel toenam. Uiteindelijk hebben we dan ook besloten de sprong te wagen en het product in 2014 op de markt te brengen onder de naam Duo Hoef en Duo Leder voor de verzorging van de hoeven van uw paard en al uw lederwaren.

Duo Dog

Na positieve feedback te hebben ontvangen van verschillende dierenartsen hebben wij eind 2014 onze lijn uitgebreid met Duo Dog. Gesmolten paardenvet is namelijk ook uitermate geschikt om de huidige voeding van uw huisdier te verrijken met vitamine A & D, Glycerine, Omega 3, 6 en 9 en antibacteriële stoffen. Bekijk ook onze website voor het wetenschappelijke onderzoek van de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Wij zijn erg enthousiast over de goede resultaten die onze klanten na gebruik van de producten van DuoProtection hebben ervaren. Wij hopen dan ook in de toekomst nog velen te kunnen helpen met onze producten.
Fur Pets!

situs slot777

slot777 gacor

slot bonus new member

slot bet 200 perak

slot qris

Scroll naar boven